Tuintimmerwerken op maat in Almere en omstreken

Uw tuin is pas echt mooi afgewerkt met houtwerk. En dat houtwerk vraagt natuurlijk om goed vakmanschap. Gelukkig is Richard Dorrestein Tuinen zeer gespecialiseerd in tuintimmerwerken en kan Richard een breed assortiment aan timmerwerken uitvoeren. Bent u benieuwd welke tuintimmerwerken hij voor u kan realiseren? Lees dan snel verder.

Vraag een offerte aan

Tuintimmerwerken

Afhankelijk van uw gezinssituatie, kan uw achtertuin verschillende functies hebben. Als u jonge kinderen hebt, wilt u er natuurlijk voor zorgen dat ze in de achtertuin veilig kunnen spelen. Heeft u veel huisgenoten, dan wilt u er zeker van zijn dat er genoeg opslagruimte is om alle fietsen en tuinspullen op te bergen. Wat u ook in gedachte heeft voor uw achtertuin, er komt bijna altijd wel timmerwerk aan te pas. Richard Dorrestein Tuinen heeft veel ervaring met tuintimmerwerk en kan vrijwel elk project realiseren. Onderstaande kunnen onder andere voor u op maat worden gemaakt:

* fietsenhokken
* schuurtjes
* houtenoverkappingen
* vlonders
* pergola's

* schuttingen met poortdeur


Voor deze projecten wordt veelal duurzaam hardhout gebruikt. Mocht uw voorkeur uitgaan naar zachter hout, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. Er wordt dan gebruikgemaakt van bijvoorbeeld douglas-, lariks-, eiken-, kastanje- of geimpregneerd hout. Kortom: welke functie u ook voor uw tuin in gedachte had, Richard Dorrestein Tuinen kan het voor u waarmaken. 

Contact

   Benieuwd of Richard Dorrestein Tuinen uw ontwerp kan waarmaken of wilt u meer weten over De tuintimmerwerken, neem dan contact op door te bellen naar 0647221584.